Over mij


Mijn naam is Kyra Swanenberg. Ik heb jarenlang geknokt om te worden wie ik ben en wilde zijn. Verschillende diagnoses overwonnen, zoals een recidiverende depressie, angststoornis, persoonlijkheidsproblematiek en PTSS, waardoor ik veel inzichten heb verworven.

Door verschillende therapieën heb ik veel kennis opgedaan. Sinds ik weet dat ik hooggevoelig ben en me heb verdiept in HSP en Hooggevoeligheid, ben ik me in rap tempo gaan ontwikkelen. Ik voelde me steeds sterker verbonden met het Universum en ben gaan geloven. Geloven dat er meer is en dat ik daar deel van uitmaak. Ik ben ook gaan geloven in mezelf en ben gaan voelen dat ik Licht en Liefde mag brengen in deze wereld. Dat is mijn missie!

Ik schrijf dagelijks mijn 'Schrijfsels vanuit de Ziel' op mijn Facebookpagina. Hoop, innerlijke kracht en Liefde zijn hierin de sleutelwoorden. Ik hoop andere mensen in een proces van ontwikkeling een stuk erkenning en herkenning te bieden door mijn Schrijfsels te delen. Dit, om hen te ondersteunen en verder te brengen in hun eigen proces. Door dagelijks mijn verhalen te posten wil ik vanuit intuïtieve ingevingen anderen inspireren en kracht geven. Soms is het leven niet zo gemakkelijk en zijn er vele tegenslagen die je te verwerken krijgt. Om dan het hoofd boven water te houden, is steun en hulp bieden een belangrijke factor. Door het delen van mijn eigen ervaringen uit heden en verleden met behulp van intuïtieve ingevingen, innerlijk weten en een vleugje kracht vanuit het Universum, hoop ik hier een steentje aan bij te kunnen dragen.

Spiritualiteit, in zijn algemeenheid, heeft mij daar gebracht waar ik wil zijn. Door te geloven dat ik deel uitmaak van een groter geheel, ben ik dieper tot mijn Zelf gekomen. Ik leer nog steeds, iedere dag weer, maar voel dat het leven me nog zoveel meer te bieden heeft. Dat is weleens anders geweest! Daarom heb ik deze website opgezet! 

Liefde voor mezelf, Liefde voor anderen en Liefde voor het leven zijn mijn nieuwe kernwaarden geworden. Dat wil ik graag uitdragen!

Liefs, Kyra