Schrijfsels vanuit de Ziel

De helende reis 

Vanuit Liefde begon ik mijn reis naar mijn innerlijke Zelf. Na jaren van keihard werken aan verschillende aspecten van mijn leven, verleden, heden en toekomst, begon ik me af te vragen of er wel verbetering plaats mócht vinden. Misschien was ik wel op mijn beste versie aanbeland en mocht ik gaan leren accepteren dat dit het was waar ik mee mocht leven. Toch wierp dit vraagtekens op bij mij! Ik wilde meer uit het leven halen en was eigenlijk niet van plan me hierbij neer te leggen. 

Ik zat nog steeds opgesloten in mijn cocon. Ik voelde me totaal niet bevrijd van het verleden. Ik had tools gekregen om ermee te dealen, maar had niet het idee dat er heling had plaatsgevonden. Dus bleef ik doorgaan! Met alle angst die ik in me had, bleef ik tóch mijn reis vervolgen. Ik wilde meer! Ik wilde die vlinder worden, waarnaar ik aan het transformeren was. Een stuk vrijheid in mezelf leren voelen en kennen.

Mijn helende reis begon pas écht toen ik dat begreep. Dat ik vastzat op een punt waar het Licht nog niet bij kon. Daarvoor diende ik opnieuw de weg naar binnen af te leggen, zodat ik vanuit de visie van Liefde kon gaan zien wat er achter me lag. Dit was een zwaar proces. Een proces van diepe dalen. Het bracht me weer daar waar ik eigenlijk niet wilde kijken. Maar door er met en vanuit Liefde naar te kijken, werd het zachter. Alsof er een vertroosting plaatsvond in mijn coconnetje.

Het werd allemaal een stuk liefdevoller en warmer. Ik kreeg het zo warm van binnen dat mijn cocon begon te scheuren. In eerste instantie werd ik er akelig van. Angstig misschien wel! Wat als...? Maar ik liet het toch toe en liet de Liefde stromen. Dit gevoel brak door het pantser heen. Dit gaf me de kracht uit te breken. Het was mijn eigen troostende gevoel van zelfliefde dat de doorslag gaf. Ik mocht uitvliegen!

Nu terugkijkend is het allemaal zo duidelijk, maar er middenin is het een grote warboel aan emoties en gedachten. Hoe kan Liefde nu de oplossing zijn voor dit alles? Toch werd het mij gegeven, deze Liefde, en heb ik het aangenomen. Ik mocht eindelijk als vlinder ontpoppen en mijn reis in Liefde voortzetten. Ook nu nog blijft het soms een soort van worsteling om in Liefde te blijven. Maar de heling is doorgezet en het verleden heeft een liefdevolle plek gekregen!

Affirmatie: Ik blijf geloven in Liefde, vertrouwen op mijn innerlijke kracht, zodat ik vlindervrij mijn wereld mag blijven ontdekken!

 © Kyra Swanenberg

Schrijfsels vanuit de Ziel

Boodschap van mijn Ziel 

'Jij mag gelukkig Zijn! Jij mag jouw kracht halen uit het feit dat je bent, wie je bent. Je mag nog wat meer aandacht besteden aan jouw innerlijk kind. Er zijn nog delen die geheeld mogen worden. Wanneer je teruggaat in de tijd, zul je jouw kleine ik tegenkomen. Zij zal je vertellen wat er nodig is. Ze heeft nog steeds verdriet. Deze energie neem je dagelijks mee en jouw Ego maakt hier dankbaar gebruik van! 

Je houdt jezelf tegen om gelukkig te zijn. Jouw Ego-denken is een bron van frustratie voor jou. Die laat jou niet bij jouw kern komen. Ondanks jouw verwoede pogingen om er doorheen te gaan, lukt het je toch vaak niet om vanuit het contact mij, jouw Ziel, te ontdekken wat je nodig hebt. Nu neem je er bewust de tijd voor en hebt de verbinding met mij hersteld. Door deze verbinding zul je weer kunnen ademen. 

De ontnomen kracht zal weer toe gaan nemen. Blijf investeren in onze verbinding, dan zal de tijd daar zijn om jouw geluk weer te vinden. Ik voel het Licht om jou heen stralen. Je bent geneigd om het van je af te ketsen. Door jouw pantser, gevoed door het Ego, opnieuw op te zetten. Dit ontneemt jou waardevolle energie en inzichten. 

Dus wees duidelijk in jouw intenties. Ga deze volgen en je zult zien dat, vanuit onze verbinding, jouw innerlijke kracht zal ontluiken. Je bent het niet kwijt, mooi mens. Je was even vergeten hoe het voelde om in verbinding te zijn. Blijf je focussen op datgene wat je wilt bereiken en jouw wereld zal veranderen in een wereld vol Liefde en Licht!'.

In Liefde en Licht, 
Jouw Ziel 

© Kyra Swanenberg 

Schrijfsels vanuit de Ziel

Koester het met Liefde

Lieve Ziel, eindelijk heb je mij gehoord! Eindelijk heb je toegegeven aan mijn roep om Liefde. Ik ben je al die tijd blijven volgen. Iedere dag was ik daar om jou te ondersteunen. Je was doof voor mijn woorden en energie en kon het niet voelen, mijn aanwezigheid. Maar Nu, je hebt het gevoeld en je hebt me gehoord in jouw gedachten. Wat ben ik daar dankbaar voor! Dit is het moment van ontwaken, dit is het moment dat je gaat openstaan voor Liefde! Ik heb hier zo lang op gewacht. 

Al die keren dat je je zo eenzaam voelde, dat je dacht dat je helemaal alleen was. Ik was daar naast je. Ik zat naast je toen je tranen vielen op de grond. Ik wilde je zo graag vasthouden en mijn vleugels om je heen slaan, maar je weerde alles af met jouw energie. Het deed me zo'n verdriet om jou zo te zien. Zittend, snikkend in jouw eindeloze verdriet. Dit is nu aan ten einde gekomen. Je bent niet meer alleen en je weet het! Wat kan ik genieten van deze ontwikkeling. 

Jouw vermogen om te stralen is zich weer aan het ontwikkelen en zal zeer binnenkort helder worden. Het lijkt nu allemaal een wirwar aan gevoelens en gedachten, maar je zult zien dat dit steeds meer duidelijk wordt en je zult de boodschappen eruit kunnen filteren. Je bent een wonder van de Bron en je begint je dit terdege te beseffen. Ik voel me als een kind zo gelukkig en dankbaar dat je dit jezelf gunt na alles wat er is gebeurd. 

Lieve Ziel, geef het Nu maar de ruimte om zich te ontplooien en vorm te krijgen, zoals het voor jou bedoeld is. Elke keer als je naar binnen keert, zul je horen en voelen wat je nodig hebt om dichterbij jouw kern te komen. Dat zal jouw tranen stillen en jouw innerlijke kracht aanwakkeren. Het zal aanvoelen als een warme omhelzing door mijn vleugels en je zult daardoor de Liefde voelen opbloeien in jouw hele Zijn. Omarm dat gevoel en geef het voldoende aandacht. Aanschouw dit als een cadeau voor jou, voor alles wat je hebt moeten doormaken. Neem het in ontvangst en koester het! 

Met Liefde, 
Jouw beschermengel 

© Kyra Swanenberg

Schrijfsels vanuit de Ziel