Achter mijn masker

Van een rauw verleden naar een toekomst in Liefde 

‘Achter mijn masker!’ geeft je een inkijk in het veelbewogen levensverhaal van Kyra Swanenberg. Dit doet zij op een wijze die jou als lezer inzichten geeft over hoe ook jij je eigen kracht kan aanboren en vooral mag blijven geloven in jezelf. Als het Kyra is gelukt om, ondanks alles wat er op haar pad kwam, toch keer op keer weer de kracht wist te vinden om door te gaan en te blijven werken aan zichzelf, dan kan jij dat ook. 

Dat kan alleen als jij leert te kiezen en leven vanuit een houding van Liefde. Een liefde die alles overwint en je in het reine brengt met jezelf, ongeacht wat je ook hebt meegemaakt. 

Om je die belangrijke levensles te helpen eigen te maken, neemt Kyra jou mee terug in de tijd en door de tijd. Van een jong, beschadigd meisje dat zich niet gezien en gehoord voelde tot de krachtige vrouw die zij nu is. Een vrouw die geleerd heeft haar hoogsensitiviteit te zien als kracht. 

Door zichzelf kansen te blijven gunnen om haar depressies, burn-out’s, drank- en drugsgebruik de baas te worden, is Kyra met vallen en opstaan, en via enorme wilskracht, doorzettingsvermogen en meerdere vormen van behandelingen en therapieën, veel verder gekomen dan ze zelf ooit had verwacht. Stap na stap bracht haar pad inzichten die Kyra zo door haar verhaal heen heeft verwerkt, dat zij je niet alleen mee op reis neemt door haar leven, maar ook uitnodigt tot zelfreflectie voor jouw eigen leven. 

Dit boek ‘Achter mijn Masker!’ is daardoor een must-read voor eenieder die zich verloren en gevangen voelt in het leven en het verlangen heeft zichzelf te bevrijden van de last van schaamte, angst, verdriet, en een laag zelfbeeld en wil gaan leren leven vanuit kracht en liefde. Laat je inspireren en ontdek hoe ook jij, net als Kyra, je eigen masker kan gaan afzetten en je ware zelf kan gaan omarmen.

Mijn boek is te bestellen via de bestelpagina van mijn uitgever Walking my Revolution Publishers. Klik op de bestelknop om direct naar de bestelpagina te gaan.

Prijs: €20,-

Gedichtenbundel '

Als je niet meer weet hoe het begon'

De gedichtenbundel bestaat uit een bundeling van maar liefst 84 uiteenlopende gedichten, vanuit het donker naar het Licht! Liefde als "geloof" is voor mij een keerpunt geweest in mijn ontwikkeling en heeft daarom ook een prominente plek in veel van mijn gedichten. De donkere stukken worden echter ook weergegeven. De angst, het verdriet en de pijn!

Ik wil je met deze bundel laten voelen en ervaren dat van donker ook Licht gemaakt kan worden. Dit mede, in de vorm van Liefde als geloof, Liefde voor jezelf en anderen, maar ook Liefde als leidraad voor het leven. Dat is mijn eigen ervaring en wijsheid, die ik heb opgedaan in de vele jaren van worsteling met mezelf. Het is een bundel vol van emotie en geeft doeltreffend de kracht weer die Liefde heeft op het ontwikkelingsproces.

Prijs: €18,95 exclusief verzendkosten

Van deze bundel zijn er nog maar een aantal in voorraad!

Deel 2 

Schrijfsels vanuit de Ziel 

Vertrouwen op innerlijk weten 

Het tweede deel van 'Schrijfsels vanuit de Ziel' is op 1 juli 2020 gepubliceerd! Deze is dus te bestellen. Voor deel 2 'Vertrouwen op innerlijk weten' is de prijs tevens €19,95 excl. €4,10 verzendkosten (Nederland).

Van deze bundel zijn er nog maar een aantal in voorraad!

Webshop

Schrijfsels vanuit de Ziel

'Inzicht door eigen kracht'

Over de bundel
In deze bundel staan 97 verhalen geschreven vanuit hart en ziel. Intuïtief schrijven geeft vrijheid en ruimte voor echte, diepgaande verhalen. Het lezen van de teksten kan je een inzicht bieden in het proces waar je in zit. De hoop, kracht en Liefde die deze bundel met zich meebrengt kan een lichtje brengen, daar waar je dacht dat het niet meer zou kunnen branden!

Prijs: €19,95 (exclusief €4,10 verzendkosten NL)
België-zendingen mogelijk! Informeer naar verzendkosten middels contactformulier.

Van deze bundel zijn er nog maar een aantal in voorraad!

Bestellen?

Persoonlijk Schrijfsel vanuit de Ziel

Aan de hand van een foto kan ik voor jou een persoonlijk Schrijfsel creëren. Ik ben heldervoelend en helderwetend, waardoor ik informatie tot me krijg over de foto. 

Door in te voelen op jouw foto kan ik dit vertalen in een uitgebreid schrijfsel. Belangrijk is wel dat degene die op de foto staat er alleen op staat. Dit is van belang, omdat anders de energie van de andere persoon opgepikt kan worden.

 

Per foto betaal je €30,00

Voor meer informatie zie onderstaande uitleg producten en diensten.

Bestellen?

Intuïtieve raadgeving

Zit je met vragen betreffende jouw ontwikkelingsproces en loop je vast? Je kunt mij vragen om advies. Ik heb ervaring op veel verschillende gebieden, waardoor ik vanuit intuïtieve ingevingen en een professionele zorgachtergrond (psychiatrie) jou verder kan begeleiden in jouw proces. Ik heb veel levenservaring opgedaan en mede daardoor kan ik je een onderbouwd advies geven.

Via een e-mailconsult geef ik je inzicht & begeleiding over zaken die in jouw leven een rol spelen. Of het nu gaat over je relatie, werk, levensvragen of spirituele groei, geen vraag is vreemd.
 
Ook kun je ervoor kiezen om de raadgeving uit te breiden met een kaartlegging.

Meer weten over mij?


Voor een kort consult betaal je €55,00
(drie vragen welke uitgebreid worden beantwoord)
Voor een uitgebreid consult betaal je €75,00
(drie vragen en uitgebreide reading, met kaartlegging per vraag)

Toevoeging Kaartlegging kort consult mogelijk!

Losse Kaartlegging €25,00 (één vraag wordt beantwoord)

Voor meer informatie zie onderstaande uitleg producten en diensten.

Bestellen?

Producten & diensten

Voor het gebruik maken van een dienst (Persoonlijk Schrijfsel of Intuïtieve raadgeving) geldt het volgende:

 

  • Vermeld van welke dienst je gebruik wilt maken
  • Per e-mail wordt er een open betaalverzoek verzonden 
  • Na ontvangst van de vrijwillige donatie start ik met de door jou gekozen dienst
  • Door de vele aanvragen voor het Persoonlijk Schrijfsel kan het 3 tot 5 (werk)dagen duren voordat je deze ontvangt
  • Je ontvangt het document in Pdf-formaat in jouw mailbox

Recensies Boek 

'Inzicht door eigen kracht'

03-09-2020 (Carlo) ⭐⭐⭐⭐⭐
'DANKBAARHEID IS EEN TEKEN VAN LIEFDE'

Zoals je het zelf neerpent in je boek, wil ik jou vandaag mijn dankbaarheid uiten voor het prachtig schrijven en het delen hiervan.

Het is niet enkel je schrijven dat je hier deel maar ook JEZELF, hoe je WAS en wie je NU bent. Elke Ziel die dit leest, ontwaakt of niet zal zichzelf op een of andere manier hierin herkennen. Men kan meevoelen in welke flow je je dan bevindt tijdens het schrijven, je kwetsbaarheid komt naar voren en je begeleiders sturen je bij naar vrolijke oorden.

Hoe puur is je energie en voelbaar als je met een Open Hart je schrijven leest. Hoe je elke stuk van emoties en gevoelens omschrijft om tot slot al die aparte delen te vormen tot de Ziel.

Vanuit het diepste van mijn Hart : 'Dank je wel lieve Kyra mooie Ziel die Jij bent'.
Blij dat ik ook al deel 2 in huis heb!
Schrijfsels vanuit de Ziel deel 1 uit, nu deel 2!
 

11/05/2020 (Anne) ⭐⭐⭐⭐
'De kracht vanuit dit schrijven geeft mij moed om te gaan staan voor wie ik ben.
Een aanrader voor iedereen!'


24/12/2019 (Driekus) ⭐⭐⭐⭐⭐

'De eerste keer dat ik een schrijfsel van Kyra las, raakte dat mij diep. De kwetsbaarheid en de eerlijkheid in haar zoektocht naar zichzelf en de manier waarop ze dat beschrijft is uniek. Zo puur, zo herkenbaar, zo krachtig. Het is inspirerend, waarderend en geeft je nieuwe inzichten en de moed om zelf verder te gaan in jouw eigen zoektocht. Heel vaak heb je het idee of een schrijfsel puur en alleen voor jou geschreven is. Zo herkenbaar is het. Het is dan ook mooi dat haar schrijfsels gebundeld zijn in een boek. Het leest makkelijk weg, het zijn korte schrijfsels. En als je je even niet zo lekker voelt, pak je het boek, slaat het open en welk schrijfsel je dan ook leest, het sluit elke keer aan. Dit boek is dan ook een echte aanrader!'

19/12/2019 (M. Wellens) ⭐⭐⭐⭐⭐

'Ik heb Kyra leren kennen op Facebook waar zij dagelijks een artikel schrijft. Meteen voelde ik de bijzonderheid ervan. Ze zijn zo liefdevol geschreven, ja is dat zo speciaal? Voor Kyra wel!!! Het is niet alleen mooi en liefdevol maar vooral energetisch geladen!!! Het zet dingen in beweging en healt ook!!! Deze dame verdient een grote pluim!'


Recensies 

Persoonlijk Schrijfsel 

vanuit de Ziel


16/02/2020 (Kim) ⭐⭐⭐⭐⭐
'Ik volg de schrijfsels van de ziel al enige tijd en vind deze ontzettend mooi
. Ik was dan ook blij verrast dat Kyra via haar nieuwe website www.schrijfselsvandeziel.nl kenbaar maakte ook persoonlijke schrijfsels te maken aan de hand van een ingestuurde foto. Hier hoefde ik niet lang over na te denken, want dit leek mij heel mooi om zo'n persoonlijk schrijfsel te mogen ontvangen.
Vandeweek mocht ik het schrijfsel ontvangen. Wow de eerste zin kwam direct al binnen zo raak en kloppend. Het lezen van het schrijfsel bood een en al herkenning voor mij. Het ontroerde mij diep maar stemde mij ook blij tegelijkertijd. Het raakte de punten diep in mij waar ik mee worstel maar ook de krachtige aspecten van mijn zijn werden erin belicht. Het is heel bijzonder om dit mee te maken. Ontzettend leuk en mooi om zo'n passend persoonlijk schrijfsel over jezelf te ontvangen. In de avond heb ik het voorgelezen aan mijn man en die was verontwaardigd het klopte wel heel goed vond hij. Een aanrader om jezelf blij te maken of een ander hiermee te verassen'

03/03/2020 (Corine) ⭐⭐⭐⭐⭐
'Vorig jaar belande ik ineens met hartfalen in het ziekenhuis, stress op het werk was de boosdoener, vervolgens schoot ik in een zware depressie die overging in een burn out. Ik die altijd licht om mij heen droeg, het goed had en mij een zondagskind voelde. Waar ging het mis. Vorige week sprak ik met een cliënt over emoties en zij maakte mij attent op de schrijfsels van Kyra. Ik voelde heel sterk dat ik haar om een schrijfsel kon vragen omdat die mij verder zou helpen, mij inzichten zouden gaan geven en dat deed ik. Ik stuurde mijn foto en er kwam een schrijfsel, al een dag later,  en het wonder geschiede ; alle woorden van Kyra raakte mijn hart, liet energie stromen en waren zo waar , precies zoals het was. Ik was mijzelf helemaal kwijt en zij gaf woorden aan mijn zijn want dat vond ik zo moeilijk er woorden aan geven. Ik kan hier zo weer mee verder, het verlichtte mijn pad, het maakte mij blij en gaf aan waar de angel zit. In mijn geval teveel geven en niet opladen, balans kwijt zijn en zo ook de grip en liefde naar jezelf kwijt raken. Ik ga verder met mijn proces en dat gaat goed komen, zelfs beter dan dat het was.

Ik wens iedereen een schrijfsel van Kyra toe.'

11/05/2020 Anne ⭐⭐⭐⭐⭐
'Dankjewel voor deze prachtige informatie vanuit de ziel. Hij heeft me tot diep in mijn hart  geraakt. De informatie  is zo waar, wetend ook door al het verdriet heb ik mijzelf zo in verharding gezet waardoor mijn bindweefsel in een ontsteking van de facie is gegaan. Ik heb mijn prachtige  gave uit boosheid niet meer gedaan. Mijn hart huilt nu en sinds kort zoals de boodschap  aangeeft is er weer langzaam een stroming voelbaar, waardoor de verharding afneemt. Bij het lezen van deze boodschap voelde ik me opgetild en gedragen, ook een beetje verward. Mijn vertrouwen mag weer groeien om mijn doel waarvoor ik hier ben weer uit te dragen.'

13/05/2020 Sandra ⭐⭐⭐⭐⭐
'Een paar weken geleden heb ik contact gehad met Kyra om te vragen of zij een schrijfsel wilde maken van mezelf en de pup van mijn ouders. Ze had nog geen schrijfsel met een dier gedaan maar wilde dat dolgraag eens proberen. De volgende dag kreeg ik mijn schrijfsel al! Ik heb het al meerdere keren gelezen en elke keer weer raakt het mij tot diep in mijn hart. De band die ze omschrijft tussen Misty en mij is in één woord geweldig!! Ondanks dat Misty nog maar kort bij mijn ouders is,voelde ik een een connectie met haar. En die heeft Kyra prachtig omschreven. Maar ook het schrijfsel over mezelf was meteen raak!  Ze weet precies de goede woorden te gebruiken en zegt het ook zoals het is. Op een mooie bijzondere en liefdevolle manier omschrijft ze precies datgene waar ik tegen aan loop en waar ik nog zekerder van mezelf mag zijn! Toen ik het las sprongen de tranen in mijn ogen en voelde ik het in mijn lijf. Ik ben ontzettend blij dat Kyra zo’n mooie schrijfsel gemaakt heeft voor mij. Dit gaf mij ook weer even een boost en weer een stukje meer vertrouwen in mezelf!
Lieve Kyra je hebt een mooie gave en je kan hierdoor mensen hele mooie dingen brengen! Dus ga vooral zo door!
Ik raad het zeker aan om een schrijfsel te laten maken door Kyra want ze zal je raken op een hele bijzondere manier!
Nogmaals onwijs bedankt,dit heeft een mooi plekje in mijn hart gekregen
!'